BESPLATNE RADIONICE

Besplatne ONLINE radionice za roditelje osmišljene su sa idejom da svim našim trudnicama i njihovim partnerima pruže edukaciju i praktične savete, a koji ide u korak sa svim novinama, istraživanjima, i  stručnim znanjem koje svakodnevno usavršavamo. Cilj BESPLATNIH ONLINE RADIONICA o zdravoj trudnoći jeste, pre svega, adekvatno informisanje, razbijanje predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanje nataliteta.

   PRIJAVI SE

Svaki ciklus radionica traje 5 nedelja, i tokom godine pravimo 2 kratke pauze i to tokom novogodišnjih praznika i letnjih meseci. Družimo se uvek utorkom od 15h do 17h, kroz 5 susreta, i za radionice je najbolje prijaviti se od 30. nedelje trudnoće pa na dalje. Radionice se održavaju preko Zoom aplikacije a za sve učesnike obezbeđujemo snimak radionice koji će moći da se pogleda u određenom vremenskom roku.

Teme su već poznate:

  • POROĐAJ SA VELIKIM P
  • BEBA “UPUTSTVO ZA UPOTREBU”
  • DOJENJE, ŠTO DA NE?
  • PODRŠKA JE VAŽNA
  • KUVANJE ZA BEBE

 

Nakon prijave, na vaš email stići će prijemni email sa svim potrebnim informacijama. Uvek proverite promotions spam/junk foldere. Nakon toga, na dan radionice u vaš inbox stići će i novi email sa linkom i informacijama o svakoj radionici.

Pozivamo vas da naše radionice podelite sa svima onima kojima naše radionice mogu biti od koristi!
Hvala vam na deljenju, poverenju i podršci, zajedno kreiramo lepši i bolji svet za našu decu!

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju!